ponedeljek, 19. julij 2010

19.7.2010

Vidi se, da se je sezona začela, zato je bil zaradi kroničnega pomanjkanja časa blog kar nekaj časa brez objav. Nažalost bodo tudi v prihodnosti objave oz. članki objavljeni v omejenem številu.

Prejel pa sem že precej vprašanj glede prihodnosti bloga po 15.8.2010, zato bi rad kar sedaj povedal, da bo blog plačljiv in sicer bo pošiljanje napovedi potekalo na naslednji način:

Napoved bo poslana na e-mail naslov katerega bo uporabnik sporočil - priporočam takšnega ki je najlažji za uporabo na mobilnem telefonu. Napovedi bodo poslane najmanj 1 uro pred začetkom posamezne tekme - tako da je lahko zaradi tega dnevno poslanih več e-mail sporočil. Mesečno pričakujem da bo napovedi nekje okoli 50 (lahko tudi več, vendar menim da ima kvaliteta prednost pred kvantiteto, lahko pa seveda zainteresiranim pošljem tudi ostale napovedi, ki so morda manj sigurne oz- bolj riskantne od ostalih), kar pomeni nekje 2 dnevno, vsekakor pa zaradi urnikov igranja posameznih lig, bo le teh največ med vikendi.

Mesečno prejemanje napovedi pa je ovrednoteno na 100 EUR

Toliko na hitro. Za danes sem prejel nekaj napovedi, če jih želite prejeti, pa pošljite e-mail na ssblogger@ftml.net do 15.00 ure.

8 komentarjev:

  1. Jao skupo u pičku materinu,svi bi samo novac,a garancije nikakve

    OdgovoriIzbriši
  2. 100€ za informacije od tebe? nikoli in nikdar in upam da ti ne bo velik folka nasedlo. kar je blo do sedaj od tvojih napovedi to nikakor ni vredno 100€ na mesec.
    dream on

    OdgovoriIzbriši
  3. če ti zahtevaš 100€ jaz od tebe zahtevan 1000€ dobitka

    OdgovoriIzbriši
  4. človek je mogoče spoznal da folk ni tok naiven pa da bi mu slepo verjel in mu dajal 100€

    OdgovoriIzbriši
  5. šaljivec 100€...1000€ dobitka je malo za cca. 50 napovedi na mesec

    OdgovoriIzbriši
  6. ma Peter nemoreš samo tako 100€ raskirati,saj vsaka napoved nebo pravilna in dobitna.

    OdgovoriIzbriši
  7. Ali ze sluzite brez rizika dodatni dohodek z sportnimi arbitrazami? Vabimo te v klub zasluzkarjev in to brezplacno za 5 dni.

    http://stave.myartsonline.com

    OdgovoriIzbriši