ponedeljek, 5. julij 2010

6.7.2010

Že kar nekaj časa blog samuje, saj nisem imel možnosti, da bi nanj kaj napisal. No, julij je tukaj in odštevanje do začetka večjih prvenstev se lahko začne. Prvi bodo štartali Francozi, za njimi Angleži in kasneje se bodo odprle tudi preostale večje evropske lige in z njimi tudi sezona 2010/11, za katero verjamem, da bo kar se stav tiče, daleč najuspešnejša, saj velika večina kontaktov, redno spremlja kaj se dogaja po njihovih ligah in klubih ter pridno zbira informacije o tem kdo je prišel, kdo je odšel iz klubov. Tudi sam sem aktiven na tem področju in v ligah ki jih pokrivam, pričakujem določene spremembe glede na lansko sezono.

No, aktualnejše iz stavnega vidika, pa sta obe polfinalni tekmi na SP, ki se počasi izteka. Danes se bosta udarili reprezentanci Urugvaja in Nizozemske. Stavnice (pre)močno favorizirajo Nizozemce in 1.64 je daleč prenizka kvota za polfinale svetovnega prvenstva, kljub temu, da jim zaradi kazni manjka Luis Suarez, ki bo na letošnji tržnici ena izmed najbolj vročih tarč.


Zgoraj so vidne kvote za tekmo, in po pravici, me ne privlači niti ena, morda mi je najbolj všeč tistih manj kot (under) 2.25, ki je trenutno ovrednoten na 1.80, vendar vseeno nimam pravega občutka in kvote so preslabe, da bi se sploh obremenjeval s prvim polfinalom. Bolj zanimiv bo spektakel med Nemčijo in Španijo, v katerem imam v glavi že dve potencialni stavi, vendar o tem več kasneje.

No kar se tiče tematike na temo stav, se bom danes dotaknil predstavitve sistem plačil z moneybookersom, ki je eden izmed najboljših in najhitrejših načinov prenosa sredstev iz vašega računa na stavnico (oz. kamorkoli kjer dopuščajo ta način plačila) in nazaj.

Če imate kakšna vprašanja, tako glede prihodnosti bloga po 15.8.2010 pišite na spodaj navedeni e-mail ali pustite komentar. Prav tako, če vas zanima kaj bolj konkretnega o tematiki, ki sem jo že obdelal, oz. o tematiki, ki je še nisem obdelal, lahko prav tako napišete le-to v komentarje ali pa na e-mail.

Ni komentarjev:

Objavite komentar