sreda, 7. julij 2010

7.7.2010

Torej Nizozemska je zmagala s 3-2. Čeprav veliko golov, je bila tekma popolnoma dolgočasna, kot sem tudi predvideval, razen zadnjih 120 sekund, sta bila počasni ritem in taktika ključna za dogajanje na igrišču. No, danes je na sporedu mogoče najbolj zanimiva tekma in morda največja poslastica prvenstva. Španija bo končno dočakala tekmeca, ki se po pričakovanjih ne bo zaprl in bo igral nogomet proti Furiji. Kaj to pomeni? Sam sem mnenja, da je lahko napadalna taktika Nemški pogrom, saj so Španci po kvaliteti posameznikov daleč pred vsemi ekipami na svetu. Pa vseeno, kompaktnost Nemčije je njihova prednost in pa sevede izvrstna form Scweinija in Oezila. Vseeno, menim, da bi Španija to tekmo morala dobiti. Kvota na njihovo zmago je zelo dobra, najbolj pa mi diši -0.25 AH, ki je ovrednoten tam okoli 2.15 - 2.20, kar je zelo dobro. Druga zanimiva stava se mi zdi igranje na gole. Linija za over 2.25 je prav tako enkratna in je postavljena na kvote okoli 2.00-2.05, kar je glede na predstave Nemcev in njihovo zmožnost zabijanja, zelo dobro. Res je da Španci igrajo tekme z nižjim številom golov, vendar končno bodo kot kaže igrali nogomet, ne pa prebijali parkiranega avtobusa pred nasprotnikovim golom. Opozarjam pa da pred vsako stavo na to tekmo, počakajte na uradne postave obeh moštev, saj bo iz taktične postavitve odvisen potek tekme.

No včeraj sem od svojih kontaktov izvedel, da se v roku dveh tednov začenjajo za stavljanje dve izjemno zanimivi nogometni ligi, kar bo pomenilo malce osvežitve. In sicer že 12.7.2010 začenjajo Avstrijci z tekmami 2. lige, malce kasneje pa bodo štartali tudi Švicarji in pa Avstrijska Bundesliga. Prav tako, se nadaljuje Islandska liga, Irska liga, Nordijske lige, vse več pa je tudi prijateljskih tekem, za katere se dobijo zelo dobre informacije.

Sploh veliko pričakujem od Avstrije in Švice, ki so bile lani ene najbolj profitabilnih lig, res pa je, da je tudi ekipa ki obdeluje te lige številna in izredno strokovno podkovana, tako da, bi lahko rekel, nič čudnega.

Torej počasi se začenja zares, in kot kaže je stavnih "počitnic" končno konec.


Ni komentarjev:

Objavite komentar