četrtek, 17. junij 2010

17.6.2010

Včerajšnja napoved je bila pravilna, saj je Vikingur zmagal z 1:0.

Dobil pa sem tudi že vprašanje kaj pomeni dnb, oziroma, kaj pomeni 0 ob stavi.

DNB - draw no bet, pomeni, da se v primeru neodločenega rezultata vložena stava izplača nazaj na račun in stavnice oz. stavci uporabljamo izraz "void". Torej, stava ni ne dobljena ali izgubljena, temveč se denar vrne. Isti pomen ima 0 AH (Azijski Hendikep alias Asian Handicap).

V prihajajočih tednih pričakujte zato članke o stavnicah, torej kje staviti. In verjemite, to je eden prvih korakov do zaslužka, ki ga dejansko izgubljate, če ne uporabljate stavnic, ki ponujajo najboljše kvote.

Prav tako sem bom posvetil pomenu stavljanja singlov in ne kombinacij - verjemite, da so singli edini možen način do konstantega uspeha v tem poslu. Isti pomen ima tudi stavljanje na kvote ki so višje od 1.80. Podoben pomen ima tudi izračunavanje ROI oz. yield, ki dejansko pomeni "return of investement" oz. po naše izračunavanje deleža povrnjenih sredstev.

Spregovoril bom tudi o famoznem Azijskem hendikepu (sicer je že nekaj napisanega o tej tematiki na spletni strani v Slovenskem jeziku, katere ime sem sicer pozabil), lahko pa že sedaj povem, da profesionalci, 90% stav odigrajo ravno z pomočjo AH.

Prav tako pa pričakujte članek o tem, kako spremljati gibanje kvot, kaj to gibanje pomeni in kako lahko tudi vi postanete profesionalni tipster.

Predstavil bom tudi tuje spletne stani na tematiko stav, pa še kaj se bo našlo. Seveda bom objavil tudi kakšno napoved, ki ima po moji oceni visok % za uspeh.

Če imate kakšno vprašanje, lahko le to napišete v komentaje oz. pošljete na moj e-mail naslov.








1 komentar: