ponedeljek, 21. junij 2010

22.6.2010

Včeraj uspešen dan, saj so bile obe napovedi uspešne, kar pomeni 100% uspešnost objavljenih napovedi na blogu, vse tri pa so imele kvote preko 1.90. 

Aalesund 2 je zmagal gladko z 3-0, Grindavik pa se je vrnil po zaostanku 0-2 in nakoncu zmagal s 3-2. Obe napovedi so bile podkrepljene z dobrimi informacijami, ki jih je pravzaprav nemogoče najti preko spleta.

Dobil sem že tudi vprašanja glede prihodnosti tega bloga, o številu napovedi in pa o športih, ki so pokriti oz. bodo pokriti.

Torej, če grem po vrsti.

Blog bo od 15. avgusta 2010 zaprtega tipa, kar pomeni, da bodo napovedi prejemali le tisti, ki bodo za njih pripravljeni tudi odšteti nekaj denarja. Znesek bo majhen, sploh glede na protivrednost napovedi. Tu se lahko dotaknem tudi drugega dela vprašanja. Športi, ki jih bo blog pokrival seveda varirajo. Nogometa bo vsekakor največ, pokriti pa so tudi košarka (tako evropska kot NBA), tenis (tako atp kot wta), ameriški nogomet, hokej (evropske lige in NHL). Ti športi so torej elo dobro pokriti in dokazano prinašajo dobiček. Napovedi so vsakodnevne - razen v izjemnih primerih - z obrazložitvijo, ki ga interesent prejme na e-mail naslov.

Naj poudarim, da so napovedi ki bodo do 15.8.2010 objavljene na tej strani, le majhen del celote in da lahko že sedaj dostopate do celotnega spektra napovedi profesionalcev. Vsa dodatna vprašanja in informacije na: sportne-stave-blog@hotmail.com

Ni komentarjev:

Objavite komentar