torek, 29. junij 2010

29.6.2010

Včeraj uspešen dan za vse ki ste stavili na favorita obeh tekem. No, raje kot o uspešnih stavah bi tule poudaril pomen azijskega hendikepa pri obeh parih. Nizozemska je bila -1ah pri kvoti 1.85, Brazilija pa pri istem hendikepu kar 2.10. Sicer niti ne spremljam klasičnih 1x2 stav, vendar ne verjamem da bi za Nizozemsko zmago dobili več kot 1.4 in za Brazilijo 1.5, kar zopet pomeni, da bi  z normalnimi stavami, brez hendikepa morali spet delati kombinacijo da pridemo do solidne kvote. 

Sigurno vsi poznate končne rezultate in pa, da je Nizozemska prejela gol v 94. minuti tekme, kar pomeni, da je v primeru stavljanja z uporabo AH, ena stava bila dobitna, pri drugi pa se nam je denar vrnil. Torej, kljub temu da smo imeli dve posamezni stavi, je bil povrnjeni znesek enak kot pa če bi delali kombinacijo in s tem povečali riziko in zmanjšali možnost uspeha.

Danes, bom kasneje napisal še nekaj o stavnicah in morda objavil še kakšno napoved - vsekakor pa se mi ne zdi niti ena tekma na Svetovnem prvenstvu vredna rizika, zato bom obe izpustil. Paragvaj ni tako močan da bi lahko šel čez Japonsko brez problemov (kvote na -0.5 AH Paragvaj so okoli 1.9+), Španija pa ima probleme z Del Bosquejem, ki v začetnmih 11 ne daje Silve in Cecsa ter vztraja pri Torresu, ki je rekorder po zgrešenih priložnostih. Sam menim, da bi Silva na krilu in VIlla v konici, bila veliko boljša opcija...no ravno zaradi tega in pa zaradi organiziranosti Portugalske v fazi obrambe, me ne privlači niti ta tekma. Morda dobim, kakšno dobro informacijo iz druge lige oz. športa.

1 komentar:

  1. Super blog, komaj čakam na nova sporočila.
    Kot pravi Big bang: vedno nekaj novega :)

    OdgovoriIzbriši