sreda, 16. junij 2010

O meni

Pred vami je spletni blog, na katerem boste našli t.i. picke oz. tipe, kot so poimenovani v angleščini, pri nas pa bi jih najlažje poimenovali "napovedi". V dotičnem primeru gre za stave oz.  stavne napovedi.

No, kdo sploh sem. Sem profesionalni igralec športnih stav, s katerimi se ukvarjam že več kot 10 let. Od začetkov pri vsem znani ŠL, do prvih vplačil na betandwin, pa do danes, ko uporabljam le še stavnice, ki lahko zadovoljijo moje apetite po zadosti viskoh vložkih na posamezno stavo. 

Obenem delam tudi za t.i. investitorje. Če še niste slišali tega termina (op.a. neposredno povezanega s stavljanjejm), so to osebe, ki v veliki večini niso strokovnjaki za športne stave, so pa dobri ekonomosti in vedo, da je na njih moč lepo zaslužiti. Seveda imajo te osebe tudi precejšnje vsote denarja, ki ga na podlagi napovedi svojih "zaposlenih" investirajo. Med te zaposlene sodim tudi jaz.

Obenem sem član t.i. za javnost zaprtih stavnih forumov, ki združujejo strokovnjake na področju stav in na katerih se družijo osebe, ki pokrivajo vsak svojo svojo disciplino, ki imajo znanje o svojem športu in nenazadnje tudi najboljše informacije, ki so drugače povprečenemu uporabniku svetovenga spleta nedosegljive oz. v najboljšem primeru zelo težko dosegljive. Torej, poenostavljeno rečeno,  če primerjam, npr. Inštitut Jožefa Štefana, ki zaposluje skupino strokovnjakov s področja fizike, kemije ipd, so le-ti forumi spletne strani z omejenim članstvom v katerih se nahajajo strokovnjaki s področja različnih športnih disciplin.

Zakaj ta blog. Torej, čisto enostavno rečeno, Slovenija nima enega pravega ponudnika napovedi, s katerimi bi lahko človek redno služil, kljub temu, da vem da je nekaj Slovencev ki lepo služi na račun stav, je preveč takšnih, ki jim stave le odvzemajo težko zasluženi denar. 
 

3 komentarji:

  1. Pošiljam vem link za super sistem od človeka ki mu pravijo sportbetting champ.Uporabljam ga že 2 leti in samo s tem sistemo se že zaslužil 6580€.
    Tip ti enostavno pošlje na mail kaj moraš igrati in kako,samo držati se je treba navodil.Res je da moraš sistem kupiti,vendar si potem njegov dožiljenski član in mail-i letijo vsak dan.Poglejte njegove rezultate. Vse rezultate zadjih dveh let lahko potrdim ,ker sem jih igral in tudi zaslužil,zato sem se odločil,da ga promoviram.
    Pa še link:
    http://budurl.com/avfw
    lp

    OdgovoriIzbriši
  2. obstajajo dobre strategije in sistemi,ampak je zelo tezko pridit do njih..Imam sam se boljsi sistem in tocno vem kako lahko na edini nacin zivis od stavnic...

    OdgovoriIzbriši
  3. Ce ne verjamete,ma lahko tudi poklicete in se vse dogovorimo.....041-945 569 marjan

    OdgovoriIzbriši